dimarts, 20 de març del 2018

Diada d'inici de temporada dels Castellers de Barcelona: Entrebancats.

Els Castellers de Viladecans ensopeguem en la primera diada de la temporada, sense cap caiguda, però on només podem descarregar un castell de sis.

El passat diumenge 18 de març, els Castellers de Viladecans iniciàvem l’any del nostre 5è Aniversari, a la diada d’inici de temporada dels Castellers de Barcelona. Una diada de la qual portem participant tres anys consecutius i que per a nosaltres és molt important, perquè suposa començar l’any al costat de grans colles dins el món casteller, com ho són els Castellers de Barcelona i els Sagals d’Osona.

Disposats a iniciar la temporada de la millor manera possible, i amb totes les ganes i la il·lusió posades, vam començar la diada amb el tradicional Pde4 d’entrada, conjuntament amb els Sagals d’Osona, desprès que la colla amfitriona els Castellers de Barcelona, ho fes amb un Pde4 caminant. Cap tipus de complicació en un Pde4 molt treballat i apamat a l’assaig.

Pde4 d'entrada. Foto: Rafa Vázquez

Però ben aviat va començar a torçar-se la diada, ja que vam desmuntar un 3de6 a la primera ronda per la indecisió de la canalla i deformació del tronc. A la repetició vam optar per al 3de6 amb l’agulla, on els problemes amb l’anterior castell s’hi afegia un mal encaix del tronc amb a pinya, que ens va obligar de nou a desmuntar el castell. A la segona ronda, i seguint amb el que portàvem en cartera, vam intentar el 4de6, però aquest cop gairebé no vam poder ni pujar la canalla. De nou, un problema a les pinyes ens feia desmuntar el castell. 

Però a la tercera ronda vam tornar a optar pel 3de6, amb canvis a tots els nivells, per mirar de revertir la situació negativa en la que ens trobàvem i poder sortir de plaça almenys amb un castell de sis descarregat. I així va ser. Tot i que no ens vam lliurar de patir-lo una mica més del compte, el castell va ser lent i lletjot, però poder descarregar-lo va ser un alleujament i un premi, a la vegada, per la nostra perseverància i esforç, que la plaça va reconèixer amb un llarg i sentit aplaudiment.

3de6 descarregat. Foto: Jordi Estapé

Vam acabar la diada descarregant el també tradicional Pde4 de comiat. Un pilar on vam tenir les principals alegries de l’actuació, ja que hi vam poder estrenar a una nova baix, la Laura i també a una nova enxaneta, la Sara! Moltes felicitats a totes dues! Ara toca seguir treballant i seguir endavant!

Pde4 de comiat. Foto: Rafa Vázquez

Ahir, possiblement, no vam tenir el millor inici de temporada, i molt menys l'inici del 5è Aniversari que voldriem, però això no és com comença, sinó com acaba.  Tenim tota la temporada per endavant per demostrar-nos a nosaltres mateixos que sabem, podem i volem més! Que si anem tots a una, que si estem més junts, seguim endavant, i treballant, anirem més amunt! Que res ens aturi en aquest meravellós camí! A per totes fluorescents! 
Visca els Castellers de Viladecans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada