dilluns, 25 de setembre del 2017

Festa Major de Cervera: Ens hem aixecat, i de quina manera!

Els Castellers de Viladecans ens aixequem a la Festa Major de Cervera, tornant a descarregar 3 castells de 6 a plaça i deixant enrere l’ensopegada de la setmana anterior a Collbató.

Ens hem aixecat i de quina manera! Així podríem resumir el que va ser la nostra actuació d’ahir a la Festa Major de Cervera. Desprès de l’ensopegada a Collbató la colla tenia l’obligació d’aixecar-se i de no entrar en cap dinàmica negativa. Ho vam fer, ens vam aixecar i d’una manera brillant.

La diada va començar per a nosaltres descarregant el quart Pde4 per sota de la temporada, pilar que no fèiem des de l’Abril i que no va suposar cap problema descarregar-lo. En aquest pilar, a més, vam mostrar una banderola amb el lema “Democràcia”, en el que va ser una petita mostra de suport a les institucions i al poble català davant l’excepcional situació que travessa el nostre país durant aquets dies.

Pde4 d'entrada descarregat. Foto: Teresa Martí

A la primera ronda de l’actuació vam sortir de 3de6. Un valor segur i que no va suposar cap tipus de problema ni gairebé esforç per la colla. Un castell tranquil, amb molt bones mides, que va pujar i baixar ràpid i molt segur. És el novè que fem enguany i el qual esperem veure d'un pis més aviat!

3de6 descarregat. Sonia Sarmiento

A la segona ronda de l’actuació vam apostar pel 3de6 amb l’agulla. El mateix castell que ens va oferir problemes la setmana passada a Collbató, ahir el vam descarregar a la perfecció, demostrant un cop més que és un castell al nostre abast i que el que va passar la setmana anterior va ser només un petit accident. En aquest castell, a més, vam tenir dues estrenes: La de l’Alanna, que porta poc temps amb nosaltres però que ahir es va estrenar de dosos en aquest castell i també l’estrena del Miquel, que per primer cop va fer de baix. Enhorabona als dos!

3de6 amb l'agulla descarregat. Foto: Teresa Martí

A la tercera ronda vam escollir el 2de6 per tancar la diada. També va ser un dels castells que ens van fallar a Collbató, i que a diferència dels dos anteriors en la diada d’ahir, aquest castell es va haver de treballar una mica més. Amb una pujada ràpida i segura fins a la carregada, la torre es va haver de defensar a la baixada perquè no cedís. La lluita, l’esforç i el bon saber que ens caracteritza amb aquest castell ens va ajudar a descarregar-lo per cinquena vegada aquest any.

2de6 descarregat. Foto: Teresa Martí

Vam acabar l’actuació descarregant el tradicional Pde4 de comiat, on vam tenir l’última estrena de la tarda: la de la Judit, que fa molt poc temps que està a la colla i va fer per primer cop d’enxaneta! Enhorabona petita!

Pde4 descarregat. Foto: Teresa Martí

Pel que fa a la resta de colles presents a la preciosa Plaça Major de Cervera, els Margeners de Guissona (que actuaven com a colla local) van fer una molt bona actuació, descarregant el 3de7 i el 4de7, a més d’un lleuger 5de6. Els Brivalls de Cornudella, per la seva part, van signar la mateixa actuació que nosaltres, descarregant el 3de6, el 2de6 i el 3de6 amb l’agulla. Va ser una diada ràpida, sense incidents i amb tots els objectius assolits per les tres colles respecte a les seves intencions.

Resum de la diada de Festa Major de Cervera:
  • Castellers de Viladecans: Pde4ps, 3de6, 3de6a, 2de6, Pde4.
  • Margeners de Guissona: 2Pde4, 3de7, 5de6, 4de7, 2Pde4ps, Pde4.
  • Brivalls de Cornudella: Pde4, 3de6, 2de6, 3de6a, Pde4.

Ahir ens vam aixecar, com les grans colles fan, vam deixar enrrera l'ensopegada de la setmana passada i vam fer una gran actuació! Que la diada d'ahir ens reforci, que ens esperoni a seguir treballant i a seguir fent grans castells. El proper compromís el tenim en dues setmanes i és ni més ni menys que el més important de la temporada: L'ANIVERSARI DE LA COLLA!

Fer-hi la nostra millor actuació depén de TU. T'ho perdràs?
Som-hi fluorescents, a per totes! Visca els Castellers de Viladecans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada