dilluns, 27 de febrer del 2017

L'Hospitalet Experience: Final de la "pretemporada" castellera.

Els Castellers de Viladecans tornem a descarregar un castell de 6 i encarem la posada a punt de la temporada en la propera diada a Barcelona del 19 de març.

Els Castellers de Viladecans, desprès de més de dos mesos d'assaig, acabem el que podríem anomenar la "pretemporada" castellera d'aquest any. Desprès d'una bona Festa Major d'Hivern (que ens va servir per veure el primer castell de sis de la temporada), ahir, vam tornar a descarregar un altre castell de sis: el 3de6, acompanyat d'un Pde4, en una actuació, amb un pronunciat caràcter d'exhibició (ja que nomès va durar mitja hora), als actes de L'Hospitalet Experience i del Mobile World Congress. Ens van acompanyar la colla local, la Jove de L'Hospitalet que van descarregat dos Pde4.

Pde4 descarregats dels Castellers de Viladecans i la Colla Jove de L'Hospitalet

Cal dir que, tot i que nomès hem fet un castell de sis, ens ha servit per a rodar a molta gent en diverses posicions de pinya: mans, laterals, crosses, agulles i fins i tot baixos, ja que hem estrenat a la Àlex de baix de la rengla, una posició que encara no havía fet. Aquest castell també ens ha servit per fer una estrena molt important a canalla, ja que la Irina s'ha estrenat per primer cop de dosos. Moltes felicitats a totes dues!

3de6 descarregat.

Ara toca fer un pas més: el proper compromís serà el 19 de març a la diada d'inici de temporada dels Castellers de Barcelona, amb els amfitrions i els Sagals d'Osona, una gran actuació d'alçada on hi volem fer grans castells! I això nomès serà possible amb TU, amb compromís, amb ganes, amb constància i convicció i amb assaig! Sabem, podem i volem fer una gran actuació, i anirem a per totes! Amunt fluorescents! Visca els Castellers de Viladecans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada