dilluns, 9 de maig del 2016

Diada de Festes de Primavera de Sant Feliu: Tornem a recuperar sensacions.

Els Castellers de Viladecans tornem a descarregar 3 castells de 6 en una diada, deixant enrere l'ensopegada del passat Sant Jordi.

Ahir diumenge, els Castellers de Viladecans vam tornar a actuar desprès de l'ensopegada a la diada de Sant Jordi a Viladecans, on només hi van poder descarregar un castell. Però aquest cop, a les Festes de Primavera de Sant Feliu, els fluorescents ens vam saber aixecar, com les colles grans, i vam tornar a descarregar, sense moltes complicacions, 3 castells de 6, tots els castells que es van plantejar des d'un bon inici i al primer intent. 

En un dia plujós a Sant Feliu, vam veure com l’actuació s’havia de traslladar al poliesportiu de l’Escola Nadal, per a refugiar-nos de la pluja, acompanyats pels amfitrions, els Castellers de Sant Feliu, els Xiquets del Serrallo i els Vailets de Gelida, l’actuació va començar amb un perfecte Pde4 per sota, en una construcció que tenim plenament assolida.


Pde4ps descarregat. Foto: Jordi Estapé

A la primera ronda de la diada vam començar amb el 3de6 amb l'agulla, un dels castells que ens va quedar pendents de la diada de Sant Jordi, però que vam demostrar que és un castell que tenim també plenament dominat i consolidat i que no va presentar cap tipus de problema. Va ser un castell que va pujar molt ràpid i segur, sense fissures i que es va descarregar amb relativa comoditat. A més, cal destacar l’estrena de la Neus de dosos (era el primer cop que feia aquesta posició a plaça), que ho va fer genial. Moltes felicitats!


3de6a descarregat. Foto: Jordi Estapé

A la segona ronda vam atacar l’altre castell que ens va quedar pendent de Sant Jordi, el 4de6. Tot i que al principi el castell va començar a pujar amb bones mides, i amb molta seguretat, amb l'entrada de la canalla es va començar a deformar i a tancar, i això va haver de fer suar de valent als components de tronc i pinya per a defensar l'estructura, que tot i el constant moviment i bellugueig, es va poder descarregar sense moltes més complicacions.

4de6 descarregat. Foto: Jordi Estapé

I ja a la tercera ronda els fluorescents vam fer gala del nostre millor castell, el castell insígnia de la colla, el 2de6. Va ser un castell una mica més mogut i rebregat que en d’altres ocasions, però la rapidesa i la confiança que li tenim a l’estructura ens va fer descarregar-lo sense problemes. Com en el 3de6a de la primera ronda, també destaquem una estrena, la de la Pili de baix, habitual a les estructures de 3 i 4 però no al 2, també es va anotar la torre sense problemes. Felicitats a tu també! 

2de6 descarregat. Foto: Jordi Estapé

I per acabar amb el capítol d’estrenes, anàvem a tenir una més al final de l’actuació, a la ronda de pilars. Vam fer un Pde4, on per primer cop s’hi va estrenar la Núria de terça! Fantàstica feina i moltes felicitats! La feina als assajos dóna els seus fruïts!

Pde4 descarregat. Foto: Jordi Estapé

Pel que fa a la resta de colles presents a plaça, els amfitrions els castellers de Sant Feliu no se’n van en sortir amb el 3de7, ni amb el 5de6, que els hi van quedar en intents desmuntats. Tot i així, els magentes van poder acabar l’actuació amb un magnífic 2de6 i un treballat Pde5, tots dos descarregats. Els Xiquets del Serrallo ens van oferir els únics castells de 7 a plaça, amb el 3de7 i el 3de7 amb l’agulla, i van acabar l'actuació amb el 4de6 net i el Pde5, tots ells descarregats amb molta seguretat i sense cap problema. I per la seva banda, els Vailets de Gelida, van descarregar el 2de5 a la primera ronda, i desprès d’un intent desmuntat de 3de6 a la segona ronda, a la tercera l’aconseguien carregar. Van acabar l'actuació amb un Pde4.

Resum de la diada de Festes de Primavera de Sant Feliu de Llobregat:

Castellers de Viladecans: Pde4ps, 3de6a, 4de6, 2de6, Pde4.
Castellers de Sant Feliu: Pde4ps, Pde4, 3de7(id), 5de6(id), 2de6, 3de7(i), Pde5.
Xiquets del Serrallo: Pde4, 3de7, 3de7a, 4de6n, Pde5, 2Pde4.
Vailets de Gelida: Pde4, 2de5, 3de6(id), 3de6(c), Pde4.

En resum, ahir vam fer una gran diada castellera, novament amb 3 castells de 6 descarregats, per deixar enrere l'ensopegada de Sant Jordi, i així, poder seguir mirant cap a objectius més alts! Ara toca pencar, toca treballar de valent, tots els dimecres i tots els divendres a l'Escola Enxaneta, per a poder avançar, per a poder seguir fent els grans castells que sabem que som capaços de fer! No us perdeu el que queda, perquè serà emocionant! Amunt i força fluorescents! Visca els Castellers de Viladecans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada