dilluns, 11 de gener del 2016

Tornem a la càrrega, tornem a la feina!

Els Castellers de Viladecans tornen als assajos el proper 15 de gener.

Els Castellers de Viladecans tornarem als assajos el proper divendres 15 de gener, a les 20:00 hores a l'Escola Enxaneta. 

Desprès de la celebració de l'Assemblea General Ordinària, el passat 13 desembre, han estat escollides noves juntes directiva i tècnica. En Gonzalo Sousa repeteix com a President un any més, i en Joan Sánchez, será el nou Cap de Colla per a la present temporada.

La intenció de la colla per aquest 2016 és seguir creixent, seguir augmentant el gruix de castellers i castelleres a la colla per a poder assolir grans fites, on, entre elles, destaca la intenció d'intentar fer el pas als castells de set. És per això que us animem a totes i tots a venir a fer castells, sigueu de la colla o no, junts podrem assolir tots els reptes que ens marquem, junts, podem anar més amunt! El proper divendres 15 de gener, us hi esperem a totes i tots!


1 comentari:


  1. PRODUCTOS PERSONALIZADOS CON TU FOTO/LOGO

    Os dejo un link de productos de regalo personalizados con tu foto/logo para cualquier clase de evento como artículos de publicidad(llaveros,pins,bolis,imanes...) productos religiosos - cofrades( medallas, cordones, rosarios,...) o regalos para tus invitados (bodas, comuniones, bautizos..)
    www.regalosconpersonalizado.com
    www.regalosconpersonalizado.blogspot.com
    www.articuloscofrades.blogspot.com

    ResponElimina